Praktijk voor Kinderlogopedie en Stottertherapie

Er is nieuws! 

Lees de laatste nieuwtjes over de praktijk!

juli/augustus 2022: de zomervakantie is weer in aantocht! Week 29,30 en 31 zijn we daardoor dicht! Dat is vanaf maandag 18 juli. Op maandag 8 augustus gaan we weer open!

mei 2022: Wat een heerlijk nieuws om te melden dat wij allebei weer helemaal gezond en fit zijn! We werken weer volledig, dus op ma,di,wo in Middelharnis en op di,wo in Oude Tonge. Op donderdag doet Rianne de aan- huis behandelingen van baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblematiek. 

December 2021: Vanaf januari zal Tanja Ista, gespecialiseerd kinderergotherapeut, ook werkzaam zijn in de kamer naast ons in Middelharnis. We hopen op een leuke en leerzame samenwerking!

December 2021: Rianne is hard bezig met weer een verdere specialisatie rondom eet- en drinkproblematiek! Ook als uw kind sondevoeding heeft kunt u bij haar terecht voor de overgang naar orale voeding. Daarnaast hebben Sandra en Rianne in november ook samen het NVLF congres online gevolgd en een congres over eet- en drinkproblematiek! 

September 2021: Na een topstart met een fantastische opening in september is er helaas inmiddels ook minder leuk nieuws te melden: Sandra heeft eind september de diagnose borstkanker gekregen en is inmiddels bezig met een intensief traject van chemo-kuren die tot minimaal eind februari zullen duren. Hoewel Sandra wel zal blijven proberen om de al lopende cliënten te blijven zien, zal ze niet veel nieuwe cliënten kunnen inplannen komende tijd. Rianne natuurlijk wel. Er is daarom geen aanmeldingsstop maar wellicht dat de doorloop van de wachtlijst minder snel zal zijn dan gehoopt het komende half jaar.