Praktijk voor Kinderlogopedie en Stottertherapie

Er is nieuws!  

Lees de laatste nieuwtjes over de praktijk!

september 2023:

We hebben fantastisch nieuws!!!!  We oefenen al graag buiten met de kinderen bij het Kindcentrum als het lekker weer is. Nu hebben we van de provincie zeeland Zuid-Holland en het Team sportservice een subsidie gekregen om de buitenruimte om te toveren tot zintuigenbelevingstuin! Hoe geweldig is dat!! We zijn ze zeer dankbaar, net als de gemeente voor het toestaan en de beroepscampus voor het meedenken over het ontwerp! We staan te trappelen om mooie plannen te gaan maken, uit te voeren en dan met lekker weer buiten te oefenen en zintuigen te beleven. Als je dan nog even moet wachten tot je aan de beurt bent, kun je dat ook lekker buiten doen! Wordt vervolgd.......


 




Maart 2023: 

Rianne heeft een supervisie traject afgerond op het gebied van PROMPT. Zij moest haar filmpjes hiervoor zelfs helemaal opsturen naar Amerika, de bakermat van deze gespecialiseerde methode.  

Juli 2023: 
Sandra is afgestudeerd als FloorPlay - specialist! Na al te werken als FloorPlay coach stond dit stukje van de opleiding in het teken van het leren hoe de FloorPlay stof over te dragen aan de ouders zelf. Dit omdat de ouders dan samen met Sandra kunnen starten met werken aan de doelen en er thuis mee verder kunnen gaan. 

augustus 2023: 

Pas op kids! De stoelen in de wachtkamer hebben een prachtig nieuw laklaagje gekregen omdat ze na twee jaar best versleten waren van al die wachtende kinderbillen. Maar er zijn nu al kinderen geweest die we haast niet meer terug konden vinden!!!! 
 






augustus 2023:
Wat is een sensorisch pad  toch een mooie bewegende vorm waar kinderen die zijn ingedut even op geactiveerd kunnen worden en kinderen die erg hoog in hun prikkels zitten zichzelf op kunnen reguleren. Sandra heeft samen met kleuterjuf Yvonne op de J.C. van Gent zo'n prachtig pad gemaakt. De kinderen wisten niet wat ze zagen na de zomervakantie en zijn er heel blij mee! Er zijn zelfs plannen om het pad nog langer te maken. Wil je ook zo'n pad? Vraag gerust naar onze ideeën!